• Snelle levering
  • Boven de 75 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Peltor SportTac rood/zwart

Onze prijs: 195,00   133,04
Gratis verzending
Lees 31 recensies

3M Peltor SportTac zwart/rood

De Peltor SportTac headset is geschikt voor sportschutters. Deze headset geeft u optimale bescherming tegen die schadelijke decibellen. Daarnaast kunt u het volume van de te horen geluiden versterken of verzwakken.

De Peltor SportTac is een headset met optimale gehoorbescherming. De gehoorbeschermer is van de beste kwaliteit en herkent hard en schadelijk geluid. Het digitale audiocircuit reageert direct zodat het gehoor hier niet aan wordt blootgesteld. De Peltor headset is langdurig comfortabel te dragen met de grote oorkussens en de drukverdeling op het oor. Geschikt voor lange sessies.

Door de Level Dependent functie bepaalt u zelf wat u hoort en hoe hard u het hoort. U kunt met deze functie het geluid dempen of juist versterken. Wanneer u de trekker overhaalt zorgt de gehoorbeschermer ervoor dat het geluid automatisch dichtslaat zodat u geen gehoorschade oploopt. Een andere handige tool van de Level Dependant functie is dat u zelfs de meest zwakke geluiden uit de omgeving kunt horen. 

Eigenschappen:

  • comfortabel en compact
  • actieve bescherming tegen impulsgeluiden
  • progressieve actieve volume functie
  • omgevingsgeluid wordt versterkt door gelaten
  • ideaal voor schutters waar compacte kap gewenst is
  • snr 26 db

De SportTac wordt geleverd met 2 verwisselbare kappen: rood/zwart
Ook op deze webshop verkrijgbaar: groen/oranje

Profiteer nu van onze korting op de Peltor SportTac rood/zwart
  • Prijs excl. btw: 109,95
  • Productnummer: 27.45MT16H210R
  • Status: Bekijk voorraad
Gratis verzending
Specificaties
Kleur: Zwart/Rood
Gebruik bij: Sportschutter
Demping: SNR 26 dB
Gewicht: 318 gram
Type: Hoofdband
Draagstijl: Over hoofd
Microfoon: Op aanvraag
Aansluitbaar op: Portofoon
Levensduur batt. ind.: ja
Ambient-noise mic: ja
Stereo-mono switch: nee
Sound Pressure Level: ja
Frequentiegebied: 100 - 12000 mhz
Ruisonderdrukking: ja
Volumeregelaar: ja
Equalizer: ja
Auto slaapstand: ja
Push To Talk: nee
VOX functie: nee
Aux Input: ja

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
Luxe opbergtas: 
--nee, dankje.-- Gemiddelde levertijd helaas niet bekend Gemiddelde levertijd helaas niet bekend
-- Ja, graag -- Gemiddelde levertijd helaas niet bekend Gemiddelde levertijd helaas niet bekend
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Peltor SportTac rood/zwart scoort 4.8 van de 5 sterren op basis van 31 beoordelingen.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Mario Dero
Datum:   dinsdag 18 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Top voor een goede prijs
Maaike
Maaike
Dank je Mario! Tja, we houden de concurrentie ook wel in de gaten her en der! Veel plezier met je hobby!

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Jurgen Holtz
Datum:   vrijdag 07 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de manier alles is afgehandeld.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Stefan Longueville
Datum:   vrijdag 29 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Perfect werkende bescherming tijdens het schieten.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Noud Van der vleuten
Datum:   zaterdag 16 december 2017
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Werkt prima, ook in koude omstandigheden tijdens een drukjacht. Het wild is sneller waarneembaar, en je bent er dus beter op vooebereid als het uit de dekking komt

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van C Geuljans
Datum:   zondag 01 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering, goede prijs, uitstekend product.
Sonia
Sonia
Dank je! We hebben deze oorkap al erg lang in het assortiment en erg blij met alle positieve reviews. Een mooie bevestiging voor andere klanten.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van matthijs bax
Datum:   dinsdag 10 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   snelle levering, mooie oorkappen, goedkoopste, en in twee kleuren... supertevreden :-)

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Ton S
Datum:   maandag 14 november 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Levering keurig op tijd volgens afspraak verzorgd. Zending ook goed te traceren.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van M Boonstra
Datum:   maandag 07 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor het schieten ideaal. Versterkt de geluid van de omgeving zeer goed, en moment van het Schot dempt hij ideaal. Zeer te spreken over dit product en daarbij echt een aanrader voor sport / jacht schutters

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van M Boonstra
Datum:   maandag 07 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor het schieten ideaal. Versterkt de geluid van de omgeving zeer goed, en moment van het Schot dempt hij ideaal. Zeer te spreken over dit product en daarbij echt een aanrader voor sport / jacht schutters

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van M Boonstra
Datum:   maandag 07 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor het schieten ideaal. Versterkt de geluid van de omgeving zeer goed, en moment van het Schot dempt hij ideaal. Zeer te spreken over dit product en daarbij echt een aanrader voor sport / jacht schutters

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van M Boonstra
Datum:   maandag 07 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor het schieten ideaal. Versterkt de geluid van de omgeving zeer goed, en moment van het Schot dempt hij ideaal. Zeer te spreken over dit product en daarbij echt een aanrader voor sport / jacht schutters

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van R P
Datum:   maandag 10 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   snel en correct geleverd.thx. Er hebben zich fouten voorgedaan tijdens het verwerken van het formulier! Maak de volgende aanpassingen: * De 'Beoordelingstekst' moet minimaal 50 tekens lang zijn.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Paul Mertens
Datum:   woensdag 06 juli 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik heb de peltor sportac in gebruik . Super goede kwaliteit en ook nog eens voor de beste prijs.fijn geleverd met twee sets kappen oranje en groen. Top product .

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van M C
Datum:   woensdag 29 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goed en snel geleverd prima product mooie oorkappen en goed geluid. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van L. Groffen
Datum:   zondag 19 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Review over de peltor sportTac oorkappen, Nu 2 keer mee gaan schieten, zijn in een woord fantastisch zitten goed om de oren (ook als je ze voor langere tijd moet dragen) en de demping is goed. Wat vooral fijn is dat als je er voor kiest om ze aan te je kunt kiezen hoe hard je geluiden door wilt krijgen. Ik kan gewoon iedereen vestaan die tegen me praat zonder dat ze hun stem hoeven te verheffen mocht er dan op de achtergrond een schot gelost worden dan word het geluid gewoon netjes gedempt voor een korte tijd (ong. 1 sec.)en hiernaa hoor je alles weer zoals het hoort en soms nog beter ook als je de kappen op vol volume zet, kan dan nog een huls horen vallen op 25 meter afstand :). Kost iets meer maar je krijgt er een hoop voor terug, kortom goede investering.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van W. de Mooij
Datum:   zondag 27 maart 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Was makkelijk en overzichtelijk te bestellen, snelle afhandeling en bezorging. Alleen een puntje bij het bestellen van twee kreeg ik er maar een geleverd. Goed geholpen na telefonisch contact. product volgende dag al weer ontvangen. Top.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Kristof V
Datum:   dinsdag 02 februari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Duidelijke eenvoudige website met goede uitleg, bestelling geleverd na enkele werkdagen. De prijs was alvast de beste op het net!

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Alex Verhagen
Datum:   maandag 14 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Helemaal top. In de avond besteld en de volgende dag werd het bezorgd.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Leroy Van son
Datum:   maandag 12 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering product zoals omschreven Werkt goed versterkt alles heel goed en dempt goed wanneer nodig

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Frank Rodyns
Datum:   dinsdag 15 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Zeer snelle afhandeling, product zoals beschreven. Geen enkel minpunt te geven. Tip Top in orde !!! Thx

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Dion vd Mierden
Datum:   maandag 29 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik brildragend persoon heb ze als sportschutter geprobeerd met klein kaliber. Nu versta ik andere op de baan tenminste. Sluit goed aan. Dempt goed. Kortom had ik veel eerder moeten doen. Kost wel een paar centen maar dan heb je gewoon wat je hebben moet. En ja een hobby mag ook wat kosten. Op je auto leg je ook nieuwe banden, terwijl je ook met het openbaar vervoer kunt gaan.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van L.H. van E
Datum:   zaterdag 27 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle probleemloze afhandeling; uitstekend product.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Gert Knaepen
Datum:   dinsdag 19 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling ................................................................................;

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Cor Driessen
Datum:   maandag 18 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle en goede levering en goed verpakt. Het is een super oor beschermer, die perfect past en heel erg goed versterkt. Zachtjes praten is zelfs heel goed te verstaan. Ook richtingsgevoel is dik voor mekaar. Natuurlijk is het ook een heel goede geluidsdemper en heel snel in het weer laten horen van normaal of zelfs heel zacht geluid. Direct na een knal is alles wat er gezegd wordt zeer goed te verstaan. Ook harde muziek wordt netjes gedempt tot normaal niveau. Ook een te zachte TV voor slecht hoorders is ineens wel goed te verstaan. Stemgeluid wordt helderder. Echt super. Ben er heel blij mee.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Dirk Vi
Datum:   woensdag 06 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Zeer tevreden! Ik heb de koptelefoon nog niet ten volle kunnen testen. De bestelling en levering was alleszins vlekkeloos en correct!

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van autobedrijf de hertog hertog
Datum:   donderdag 02 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   uitstekende service, telefonisch direkt contact gehad. tevreden, wij zijn altijd een beetje huiverig om wat te bestellen via inter-net,je betaald achteraf als je het produkt in huis hebt, volgende keer zo weer , bestelling werd keurig op tijd geleverd. succes Rolf en Lars van de Hertog

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Marco Wi
Datum:   zondag 29 maart 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Goed,snelle levering,stevige verpakking. De iDEAL service functioneert ook goed.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Kerel De Held
Datum:   maandag 22 december 2014
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Echt een topper, lekker comfy en met een perfecte afsluiting.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Dirk van de Burgt
Datum:   dinsdag 01 juli 2014
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle service, goed verpakt, helemaal geweldig. Deze winkel zal ik zeker aanraden bij mijn vrienden/familie. Ga zo door!

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Paul COOLS
Datum:   dinsdag 12 november 2013
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik was aangenaam verrast door de snelle levering en de correcte levering. De oorkappen hed ik in actie nog niet gebruik. maar de test die ik uitvoerde gaf me voldoende zekerheid dat me oorkappen me in de toekomst goed van pas zullen komen.

Product:   Peltor SportTac rood/zwart
Klant   van Ton Rappa
Datum:   woensdag 10 april 2013
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Inmiddels nu bijna 3 weken. In een woord. Super. Effe wennen met inklappen is kwestie van doen. Wil alleen beschermtasje