• Snelle levering
  • Boven de 75 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine Muffy Music

Onze prijs: 22,95
Op voorraad
Lees 59 recensies
Recensie van: Sandra Devroey :
"Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen."

Ideaal voor oefenruimtes


Voorkom gehoorbeschadiging. Onderzoek door het magazine ‘Modern Drummer’ heeft uitgewezen dat rimshots al snel op een geluidsniveau van 120 dB zitten. Als je met zulke hoge geluidniveaus geen gehoorbescherming draagt, loop je per definitie gehoorschade op. Drie van de vier muzikanten heeft blijvende gehoorschade en toch zijn er nog steeds drummers die geen bescherming gebruiken. Speciaal voor deze groep heeft Alpine de Muffy Music ontwikkeld.

 

Pluspunten

  • Zeer comfortabel door zachte hoofdband
  • Verstelbaar, past op elk hoofd
  • Inklapbaar, makkelijk meenemen en opbergen
  • Robuust en duurzaam, zeer goede kwaliteit
  • Makkelijk te reinigen
  • Met handig opbergtasje
  • SNR-waarde 25 dB

 


  • Op voorraad
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
We zien overal veel te dure mondmaskers online en in de winkels komen. Dat kunnen wij natuurlijk veel beter! En bij ons hoef je er ook geen 50 af te nemen, wij verpakken ze gewoon in handige zakjes van 10 stuks.

Onze prijs: 6,95

Specificaties
Kleur: zwart
Gebruik bij: school, evenementen, muziek
Demping: 25 sB
Gewicht: -
Type: -
Draagstijl: Hoofdband
Bijlagen: -
PTL Functie: -
Handsfree: -
Microfoon: -
Aansluitbaar op: -
Benodigdheden: -
Levensduur batt.: -
Levensduur batt. ind.: -
Batterij type: -
Ambient-noise mic: -
Stereo-mono switch: -
FM-AM Radio: -
Sound Pressure Level: -
Kabellengte: -
Jack plug: -
Frequentiegebied: -
Gevoeligheid lipmic.: -
Impedantie: -
Ruisonderdrukking: -
Volumeregelaar: -
Equalizer: -
Auto slaapstand: -
Push To Talk: -
VOX functie: -
Aux Input: -

Verzendkosten
Dit product is te groot voor een envelop waardoor wij dit via onze pakketdienst zullen versturen. De verzendkosten zijn 3.95 Euro. U krijgt van ons een e-mail wanneer dit product wordt ingepakt en tevens een aparte e-mail met daarin Track and Trace code. U kunt uw verzending volgen vanaf dezelfde avond als dat u die e-mail ontvangt, ten laatste de ochtend erna.

Voorraad
Voorraadstatus:
We hebben er ongeveer 10 op voorraad 6+ op voorraad
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Alpine Muffy Music scoort 4.7 van de 5 sterren op basis van 59 beoordelingen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Pieter Oostdijk
Datum:   woensdag 08 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Een duidelijke en overzichtelijke site. Ook prijs en kwaliteit komen goed overeen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Cora Poortman
Datum:   woensdag 18 april 2018
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   De hoofdband is groot genoeg voor mijn zoontje van 3 jaar. De oorkleppen klemmen best op zijn koppie maar hoop dat het nieuwigheid is
Henrico
Henrico
Beste Cora, Bedankt voor je recensie. De oorkappen zijn nog verstelbaar bij de oorschelpen, heb je dit al gezien ? Geluidsdempers vallen altijd wat strakker om de oren om geluid buiten te houden. Uiteraard mag dit geen pijn doen. Als ik je nog ergens mee kan helpen, kan je gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet^Henrico

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van saskia Xx
Datum:   maandag 02 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Hele goeie en vooral snelle service! Oorkappen doen hun werk. Mijn dochter probeert ze zo nu en dan eventjes uit in de klas. Is ook weer drempeltje. Maar het werkt en ik heb goede hoop dat ze t meer gaat gebruiken. Gr saskia
Joost
Joost
Dank je Saskia! Ik weet het zeker, want de Muffy is gewoon een degelijk product!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Martijn B
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Voor mijn zoon van 9 jaar moet hij wel meteen op de grootste stand. Gaat geen 5 jaar mee dus helaas.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Martijn B
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Voor mijn zoon van 9 jaar moet hij wel meteen op de grootste stand. Gaat geen 5 jaar mee dus helaas.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Bianca V
Datum:   dinsdag 11 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon is erg blij met zijn oorkappen. Kan zich hierdoor beter concentreren. Zien er ook leuk uit met die streepjes op de band.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Fedoua Fed
Datum:   zondag 02 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik had een bestelling gedaan en deze niet geleverd gekregen. Uiteindelijk contact opgenomen via contact knop en mijn verhaal uitgelegd. Track and trace gaf aan dat er geleverd was. Na onderzoek ben ik terug gebeld en hebben ze nogmaals nieuwe oordoppen gestuurd, deze keer wel geleverd. Ben blij dat ze me tegemoet zijn gekomen. Dus dikke plus voor deze website

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van K G
Datum:   maandag 27 juni 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Perfecte pasvorm, makkelijk op te bergen, flexibel Spijtig dat er geen indicatie wordt gegeven ivm maximale leeftijd VAN WEBSHOP: Beste KG, er is ook niet echt een maximale leeftijd (volwassenen kunnen deze ook op), maar vanaf 12 jaar moet je toch wel aan een grotere oorkap gaan denken. We zullen het direct op de website erbij zetten. Dank! ^Joost

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Tine Voets
Datum:   woensdag 06 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   De oorkappen zien er leuk uit en mijn zoon was dan ook zeer enthousiast. We hebben ze in zwart-wit aangeschaft en in blauw-wit. De bedoeling is dat er 1 paar mee naar school gaan. De levering was uitermate vlug. Op een namiddag besteld en de volgende ochtend al geleverd. Nooit verwacht!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Jaap O
Datum:   zondag 03 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor onze zoon een kinderoorkap Alpine Muffy blauw besteld. De webshop is duidelijk. Prijs Kwaliteit verhouding is top. En er werd snel geleverd.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Jeanette H
Datum:   dinsdag 05 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne geluidsdemper voor kinderen. Mijn zoontje (9 jaar) is er erg blij mee. Hij gebruikt de oorkap in de klas om zich beter te kunnen concentreren. Je kunt hem compact opbergen, en hij ziet er leuk uit.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Jeanette H
Datum:   dinsdag 05 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne geluidsdemper voor kinderen. Mijn zoontje (9 jaar) is er erg blij mee. Hij gebruikt de oorkap in de klas om zich beter te kunnen concentreren. Je kunt hem compact opbergen, en hij ziet er leuk uit.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Moni Prive
Datum:   zaterdag 14 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   In de klas van mijn dochter worden deze al gebruikt, alleen dan een andere soort. nu heb ik er een voor mijn dochter aangeschaft. Ze heeft er veel plezier aan tijdens de lessen, zodat ze niet afgeleid wordt!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Karin L
Datum:   woensdag 28 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Kleur bevalt goed, mijn zoon van 8 vindt ze stoer!!!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Bi Vo
Datum:   vrijdag 02 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede draagcomfort en hij is handig in het gebruik, volgens mijn zoon

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van nancy BB
Datum:   zaterdag 08 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede service En snelle levering Mijn zoon met autisme is blij met zijn Oorkappen☺

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van nancy BB
Datum:   zaterdag 08 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede service En snelle levering Mijn zoon met autisme is blij met zijn koptelefoon ☺

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Peter Van os
Datum:   dinsdag 04 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne oorkapjes, gelijk gebruikt met trekkertrek! De oorkappen zijn mooi klein op te vouwen waardoor ze makkelijk in je tas passen. Snelle levering!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Jacqueline Oudshoorn
Datum:   woensdag 25 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super nette en snelle levering zeer tevreden. Een echte aanrader zou ik zeggen

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Cynthia CD
Datum:   donderdag 05 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon van 7 jaar gebruikt het op school in de klas. Goede pasvorm. Hij draagt een bril en de oorkap is groot genoeg en klemt niet. We zijn er blij mee. Stevige en degelijke oorkap. Prima koop!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Peter Groenekamp
Datum:   dinsdag 03 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappie :) M'n zoon is er erg blij mee, hij neemt het iedere dag mee naar school.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Emilie Eeckman
Datum:   dinsdag 10 april 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle en correcte levering. Alles in orde. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Richard Winkelman
Datum:   zondag 28 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Topkap voor onze dochter, ze kan zich nu beter concentreren tijdens een proefwerk op school.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Marise van Luijck
Datum:   maandag 15 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   mijn zoontje van 4 had snel last van harde geluiden en is er helemaal blij mee. Als we nu ergens zijn met harde geluiden zet hij hem op. Zoals bv in het oniversum.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van A Clemens
Datum:   dinsdag 19 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Het product is prima. Maar ik ben vooral te spreken over de service van het bedrijf. De pakketdienst had een fout gemaakt. Ik werd heel prettig geholpen door een medewerker. Bovendien kreeg ik nog een vriendelijk antwoord op mijn mail waarin ik melde dat het probleem opgelost was. Erg prettig!!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Vero S
Datum:   donderdag 16 november 2017
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima product, kijken wat de kwaliteit is na 1 schooljaar

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van jolanda mets
Datum:   zaterdag 25 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goed product, snelle en nette levering. Zeer tevreden!! Een dikke 10!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Anne M
Datum:   woensdag 25 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Het artikel: Zeer fijne oorkap voor jonge kinderen. Onze dochter is 8,5 jaar oud (normaal postuur) en past 'm precies. Had niet veel kleiner moeten zijn. Webshop: snelle bevestiging en levering meteen een dag later. Prima service!!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Sylvia M
Datum:   woensdag 14 december 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Bevalt goed

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Karin Vos
Datum:   donderdag 08 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke communicatie

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Ton S
Datum:   woensdag 23 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Overzichtelijke site met veel keuze in oorkappen. Snelle levering. Voor onze kleindochter een verademing in heel drukke omgevingen zoals kermissen en preparken.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van M. S.
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Supersnelle levering! Top! Dochter blij met haar oorkleppen. Fijn voor op school.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Frida Bos
Datum:   maandag 10 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede oordoppen. Mn zoontje werkt er graag me op school. Zitten lekker!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van An S
Datum:   zondag 19 juni 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   De geluidsdemper is voor onze dochter aangeschaft, zodat zij op school zich beter kan afsluiten van omgevingsgeluid. Zijzelf is er erg tevreden over en erg blij mee. De blauwe kleur komt mooi bij het thema "Frozen"

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Mirjam S
Datum:   woensdag 01 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering en vlot antwoord op een daarna gestelde vraag.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Annie van den Berg
Datum:   maandag 11 april 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima prijs/kwaliteit verhouding, goed service en zeer snelle levering!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Mieke N
Datum:   zondag 10 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Bedankt voor de zeer snelle levering. Mijn kindjes in de klas zullen er blij mee zijn!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Bianca W
Datum:   zondag 13 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   We kregen de oorkappen snel thuis gestuurd en zijn er erg tevreden mee. Onze zoon gebruikt deze op school en hij kan zich nu beter concentreren. Kortom, een aanrader!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Familie H
Datum:   woensdag 25 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Lichtblauwe Alpine Muffy oorkappen voor 9jarige zoon aangeschaft ivm concentratie in de klas. Handig in en uit te klappen en zitten toch goed strak waardoor veel geluid wordt buitengesloten. Ze zitten erg prettig en zoontje is er erg blij mee. Hebben een opbergzakje erbij gekocht en dat is van canvas en praktisch om op tafel te laten staan na gebruik.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Familie H
Datum:   woensdag 25 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Lichtblauwe Alpine Muffy oorkappen voor 9jarige zoon aangeschaft ivm concentratie in de klas. Handig in en uit te klappen en zitten toch goed strak waardoor veel geluid wordt buitengesloten. Ze zitten erg prettig en zoontje is er erg blij mee. Hebben een opbergzakje erbij gekocht en dat is van canvas en praktisch om op tafel te laten staan na gebruik.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Nadine O.
Datum:   maandag 16 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering en daardoor een blij kind met fijne passende oorkappen!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Richard van der Horst
Datum:   zondag 01 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   besteld verzonden en ontvangen... supersnel. prima dus. Zou handig zijn als er iets ontwikkeld zou kunnen worden om de oorkap te personaliseren, zodat je weet van wie de oorkap is. Hoor graag als dat er is :-) VAN WEBSHOP: Hallo, dank voor uw review, de kap is nog even lastig te personaliseren, echter we hebben wel een opbergtasje welke te personaliseren is: http://www.oorkappen-shop.nl/peltor-kid-tasje.html

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Hans Zevenhoven
Datum:   dinsdag 27 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle en eenvoudige bestelling op de website. Track en trace goed te volgen. Snelle levering (volgende dag binnen)

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Mireille Da
Datum:   woensdag 23 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima ervaring met bestelling en de oorkappen. Ik kan het van harte aanbevelen.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Casper de Bont
Datum:   dinsdag 15 september 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Simpel in gebruik, makkelijk op te vouwen en door de uitleg is de oorkap ook gemakkelijk te verstellen. Ik had dit product gekocht voor mijn zoontje, hij gebruikt het dagelijks op de basisschool en is er zeer blij mee! De service was goed, al kwam het één dag te laat! Ik had gebeld met de GLS, zij hadden een foutje gemaakt.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van nicole vd helm
Datum:   maandag 14 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   zeer goed super snelle levering , goed verpakt en mijn zoontje is er super bij mee Super goed voor op school

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Saskia Veurink
Datum:   maandag 14 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik heb deze koptelefoon gekocht voor mijn dochter van 8 jaar. Zij is er helemaal blij mee, moet ook echt elke dag mee naar school! Ik had hem besteld en de volgende dag al in huis, dus dikke prima!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Jolanda Gd
Datum:   zaterdag 27 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super snelle service! Nog bedankt daarvoor. De kwaliteit is ook goed.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Caroline Z.
Datum:   zondag 14 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon is blij met zijn oorkappen, ze houden veel geluid tegen en zo hij kan zich op school beter concentreren. Bedankt voor de snelle levering!

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Kelly De groot
Datum:   woensdag 01 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Volgende dag al geleverd

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Pasje Fer
Datum:   woensdag 18 april 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Supersnelle levering en service!!! Handig het ( verborgen) in en uitschuifsysteem.:)
Henrico
Henrico
Beste Pasje, Bedankt voor je leuke recensie! Gelukkig heb jij het kunnen ontdekken ;) Veel plezier van de oorkap. Met vriendelijk groet^Henrico

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Deciree Giesbertz
Datum:   zondag 04 februari 2018
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik zoek voor onze zoon een koptelefoon voor in zijn klas, zodat hij absoluut geen geluiden hoort tijdens het maken van zijn oefeningen. Is deze hiervoor goed?

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Daphne Onderwater
Datum:   woensdag 31 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Eind van de middag besteld volgende ochtend al in huis ! mijn zoon van 8 is er helemaal blij mee !

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Alies Bakker
Datum:   donderdag 19 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen en snel geleverd

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Patrick van Horne
Datum:   woensdag 27 september 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima materiaal, we zijn er heel erg blij mee!
Maaike
Maaike
En als jij het bent Patrick... dan zijn wij het ook.

Product:   Alpine Muffy Music
Klant   van Emma H
Datum:   maandag 16 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super goede service. 's middags om drie uur bestelde, de volgende ochtend al in huis. Werken goed voor het studeren!

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Alpine Muffy Music. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks

Handig meepakkertje! Eenvoudig pakketje met 10 mondmaskers #StayHealthy

12,95 6,95

Hygiënisch mondmasker - 50 stuks

39,50 19,95