• Snelle levering
  • Boven de 75 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Kinderoorkap Alpine Muffy - roze

Onze prijs: 19,00
Op voorraad
Lees 95 recensies
Recensie van: Daan Rademaker:
"Mijn zoontje is er blij mee. Hij zegt dat het op school ook helpt om zich beter te kunnen concentreren. Goede aankoop dus!"

Verstelbare kinderoorkap Alpine Muffy roze

Kinderen worden vaak blootgesteld aan te veel en te hard geluid. Onderzoek heeft aangetoond dat hierdoor 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade oploopt. Lawaai kan jonge kinderen ook overbelasten, waardoor zij last krijgen van concentratie- en slaapproblemen en stress. Om dit te voorkomen is er een hele simpele oplossing: de oorkap! De Alpine Muffy is niet alleen een goede gehoorbeschermer maar ook ontzettend leuk om te zien. Verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren.

Pluspunten

  • Zeer comfortabel door zachte hoofdband
  • Verstelbaar. Te gebruiken van 2 - 12 jaar
  • Inklapbaar, makkelijk meenemen en opbergen 
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Robuust en duurzaam, zeer goede kwaliteit 
  • Makkelijk te reinigen 
  • Dutch Design
  • Protect&Go tasje

 

 

Op voorraad
Kinder oorkap opbergbox Roze
Kinder oorkap opbergbox Roze
Speciaal gemaakt voor het veilig opbergen van je kinderoorkap!

Onze prijs: 12,95
Kinderoorkap Alpine Muffy - blauw
Kinderoorkap Alpine Muffy - blauw
Kijk ook eens bij de andere kleuren van de Alpine Muffy!

Onze prijs: 22,95
Kinderoorkap Alpine Muffy - zwart
Kinderoorkap Alpine Muffy - zwart
Kijk ook eens bij de andere kleuren van de Alpine Muffy!

Onze prijs: 19,00
Schoolpakket 6 x Alpine Muffy School
Schoolpakket 6 x Alpine Muffy School
Extra voordelig de Alpine Muffy kopen? Dat kan met ons scholenpakket! Goedkope kinderoorkappen met de beste voorwaarden!

Onze prijs: 112,53
Peltor Kid roze
Peltor Kid roze
Misschien ook een goede overweging, de Peltor Kid! Een leuke comfortabele en goed geprijsde kinderoorkap!

Onze prijs: 17,47
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
We zien overal veel te dure mondmaskers online en in de winkels komen. Dat kunnen wij natuurlijk veel beter! En bij ons hoef je er ook geen 50 af te nemen, wij verpakken ze gewoon in handige zakjes van 10 stuks.

Onze prijs: 6,95

Specificaties
Kleur: Roze
Gebruik bij: Concentratieproblemen en veel lawaai
Demping: 25 dB
Type: Alpine muffy
Draagstijl: Hoofdband
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Attenuation (dB) 13.3 13.1 15.3 22.7 31.9 33.8 36.8 28.6
  SNR=25 dB

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
Dit product is te groot voor een envelop waardoor wij dit via onze pakketdienst zullen versturen. De verzendkosten zijn 3.95 Euro. U krijgt van ons een e-mail wanneer dit product wordt ingepakt en tevens een aparte e-mail met daarin Track and Trace code. U kunt uw verzending volgen vanaf dezelfde avond als dat u die e-mail ontvangt, ten laatste de ochtend erna.

Voorraad
Voorraadstatus:
We hebben er ongeveer 19 op voorraad 12+ op voorraad
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Kinderoorkap Alpine Muffy - roze scoort 4.7 van de 5 sterren op basis van 95 beoordelingen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Daan Rademaker
Datum:   donderdag 06 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoontje is er blij mee. Hij zegt dat het op school ook helpt om zich beter te kunnen concentreren. Goede aankoop dus!
Paul
Paul
Daar zijn ze inderdaad voor gemaakt. Dat, en evenementen natuurlijk. Mooi dat deze goed gebruikt wordt!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Arian Noordegraaf
Datum:   dinsdag 07 november 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede service. Na levering bleek de oorkap defect. Zonder enig probleem binnen een dag een nieuwe opgestuurd.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Simone M
Datum:   donderdag 23 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Zeker een aanrader. Makkelijke bestelproces, snelle levering en mega snelle reactie op mijn vragen. Klein probleempje werd super snel en makkelijk opgelost!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Zeynep Y
Datum:   donderdag 29 september 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn dochter is zeer blij met haar oorkap. Nu kan ze beter consentereren op school!!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Monique Leenders
Datum:   maandag 12 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   De volgende dag al geleverd, supersnel ! Meerder keren al iets besteld en erg fijn geholpen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Paulien Wijnand
Datum:   vrijdag 19 augustus 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   De oorkappen zijn prima. Mijn zoon was alleen wel een beetje teleurgesteld dat er aan de andere kant ook geen smiley zat. Want het lijkt er op het plaatje op dat er aan aan beide kanten een smiley zit. Dus als ze dat er bij zetten dan kan je beter een keuze maken.
Maaike
Maaike
Goeie Paulien! We hebben het er meteen bijgezet. Excuses dat dit niet direct duidelijk was. Dank voor je review!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Tanja vd H
Datum:   woensdag 20 juli 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon vind het heerlijk om deze oorkappen op te hebben bij drukke en herrieachtige evenementen. Ze zijn getest in een stadion en heeft genoten van alles wat er gebeurde. Je hoort nog wel de geluiden om je heen maar het komt niet hinderlijk hard binnen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mariska B
Datum:   donderdag 24 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering, fijne peltor, mijn zoon is er erg blij mee en draagt hem met plezier op school.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mariska B
Datum:   donderdag 24 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering, fijne peltor, mijn zoon is er erg blij mee en draagt hem met plezier op school.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mette R
Datum:   woensdag 16 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super snelle levering en goede kwaliteit. Onze dochter zegt zich veel beter te kunnen concentreren. De oorkappen zitten fijn, niet te strak.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van mirjam vianen
Datum:   maandag 29 februari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super goede service. Had een oorkap voor mijn zoontje besteld. werd twee dagen later bezorgd. bleek dat er pennetjes aanzaten waardoor je de koptelefoon uit kon schuiven. Dit hadden we niet gezien, waardoor we de oorkap als retour hadden aangemeld. en een andere hadden besteld en weer betaald. Een half uurtje later belde er een meneer en die legde uit wat er waarschijnlijk aan de hand was. de nieuwe koop werd gelijk stop gezet en het betaalde geld retour gedaan. fijn dat ze daar met je meedenken. BEDANKT...mn zoontje is er helemaal blij mee

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Sandra Devroey
Datum:   donderdag 04 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn jongste dochter van 8j, was dolblij. Haar dictee woordjes worden sneller opgenomen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Pieter Oostdijk
Datum:   woensdag 08 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Een duidelijke en overzichtelijke site. Ook prijs en kwaliteit komen goed overeen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Cora Poortman
Datum:   woensdag 18 april 2018
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   De hoofdband is groot genoeg voor mijn zoontje van 3 jaar. De oorkleppen klemmen best op zijn koppie maar hoop dat het nieuwigheid is
Henrico
Henrico
Beste Cora, Bedankt voor je recensie. De oorkappen zijn nog verstelbaar bij de oorschelpen, heb je dit al gezien ? Geluidsdempers vallen altijd wat strakker om de oren om geluid buiten te houden. Uiteraard mag dit geen pijn doen. Als ik je nog ergens mee kan helpen, kan je gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet^Henrico

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van saskia Xx
Datum:   maandag 02 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Hele goeie en vooral snelle service! Oorkappen doen hun werk. Mijn dochter probeert ze zo nu en dan eventjes uit in de klas. Is ook weer drempeltje. Maar het werkt en ik heb goede hoop dat ze t meer gaat gebruiken. Gr saskia
Joost
Joost
Dank je Saskia! Ik weet het zeker, want de Muffy is gewoon een degelijk product!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Martijn B
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Voor mijn zoon van 9 jaar moet hij wel meteen op de grootste stand. Gaat geen 5 jaar mee dus helaas.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Martijn B
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Voor mijn zoon van 9 jaar moet hij wel meteen op de grootste stand. Gaat geen 5 jaar mee dus helaas.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Bianca V
Datum:   dinsdag 11 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon is erg blij met zijn oorkappen. Kan zich hierdoor beter concentreren. Zien er ook leuk uit met die streepjes op de band.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Fedoua Fed
Datum:   zondag 02 oktober 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik had een bestelling gedaan en deze niet geleverd gekregen. Uiteindelijk contact opgenomen via contact knop en mijn verhaal uitgelegd. Track and trace gaf aan dat er geleverd was. Na onderzoek ben ik terug gebeld en hebben ze nogmaals nieuwe oordoppen gestuurd, deze keer wel geleverd. Ben blij dat ze me tegemoet zijn gekomen. Dus dikke plus voor deze website

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van K G
Datum:   maandag 27 juni 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Perfecte pasvorm, makkelijk op te bergen, flexibel Spijtig dat er geen indicatie wordt gegeven ivm maximale leeftijd VAN WEBSHOP: Beste KG, er is ook niet echt een maximale leeftijd (volwassenen kunnen deze ook op), maar vanaf 12 jaar moet je toch wel aan een grotere oorkap gaan denken. We zullen het direct op de website erbij zetten. Dank! ^Joost

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Tine Voets
Datum:   woensdag 06 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   De oorkappen zien er leuk uit en mijn zoon was dan ook zeer enthousiast. We hebben ze in zwart-wit aangeschaft en in blauw-wit. De bedoeling is dat er 1 paar mee naar school gaan. De levering was uitermate vlug. Op een namiddag besteld en de volgende ochtend al geleverd. Nooit verwacht!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jaap O
Datum:   zondag 03 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Voor onze zoon een kinderoorkap Alpine Muffy blauw besteld. De webshop is duidelijk. Prijs Kwaliteit verhouding is top. En er werd snel geleverd.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jeanette H
Datum:   dinsdag 05 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne geluidsdemper voor kinderen. Mijn zoontje (9 jaar) is er erg blij mee. Hij gebruikt de oorkap in de klas om zich beter te kunnen concentreren. Je kunt hem compact opbergen, en hij ziet er leuk uit.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jeanette H
Datum:   dinsdag 05 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne geluidsdemper voor kinderen. Mijn zoontje (9 jaar) is er erg blij mee. Hij gebruikt de oorkap in de klas om zich beter te kunnen concentreren. Je kunt hem compact opbergen, en hij ziet er leuk uit.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Moni Prive
Datum:   zaterdag 14 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   In de klas van mijn dochter worden deze al gebruikt, alleen dan een andere soort. nu heb ik er een voor mijn dochter aangeschaft. Ze heeft er veel plezier aan tijdens de lessen, zodat ze niet afgeleid wordt!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Karin L
Datum:   woensdag 28 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappen. Kleur bevalt goed, mijn zoon van 8 vindt ze stoer!!!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Bi Vo
Datum:   vrijdag 02 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede draagcomfort en hij is handig in het gebruik, volgens mijn zoon

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van nancy BB
Datum:   zaterdag 08 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede service En snelle levering Mijn zoon met autisme is blij met zijn Oorkappen☺

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van nancy BB
Datum:   zaterdag 08 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede service En snelle levering Mijn zoon met autisme is blij met zijn koptelefoon ☺

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Peter Van os
Datum:   dinsdag 04 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne oorkapjes, gelijk gebruikt met trekkertrek! De oorkappen zijn mooi klein op te vouwen waardoor ze makkelijk in je tas passen. Snelle levering!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jacqueline Oudshoorn
Datum:   woensdag 25 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super nette en snelle levering zeer tevreden. Een echte aanrader zou ik zeggen

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Cynthia CD
Datum:   donderdag 05 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon van 7 jaar gebruikt het op school in de klas. Goede pasvorm. Hij draagt een bril en de oorkap is groot genoeg en klemt niet. We zijn er blij mee. Stevige en degelijke oorkap. Prima koop!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Peter Groenekamp
Datum:   dinsdag 03 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima oorkappie :) M'n zoon is er erg blij mee, hij neemt het iedere dag mee naar school.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Emilie Eeckman
Datum:   dinsdag 10 april 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle en correcte levering. Alles in orde. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Richard Winkelman
Datum:   zondag 28 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Topkap voor onze dochter, ze kan zich nu beter concentreren tijdens een proefwerk op school.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Marise van Luijck
Datum:   maandag 15 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   mijn zoontje van 4 had snel last van harde geluiden en is er helemaal blij mee. Als we nu ergens zijn met harde geluiden zet hij hem op. Zoals bv in het oniversum.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van A Clemens
Datum:   dinsdag 19 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Het product is prima. Maar ik ben vooral te spreken over de service van het bedrijf. De pakketdienst had een fout gemaakt. Ik werd heel prettig geholpen door een medewerker. Bovendien kreeg ik nog een vriendelijk antwoord op mijn mail waarin ik melde dat het probleem opgelost was. Erg prettig!!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Vero S
Datum:   donderdag 16 november 2017
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima product, kijken wat de kwaliteit is na 1 schooljaar

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van jolanda mets
Datum:   zaterdag 25 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goed product, snelle en nette levering. Zeer tevreden!! Een dikke 10!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Anne M
Datum:   woensdag 25 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Het artikel: Zeer fijne oorkap voor jonge kinderen. Onze dochter is 8,5 jaar oud (normaal postuur) en past 'm precies. Had niet veel kleiner moeten zijn. Webshop: snelle bevestiging en levering meteen een dag later. Prima service!!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Sylvia M
Datum:   woensdag 14 december 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Bevalt goed

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Karin Vos
Datum:   donderdag 08 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke communicatie

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Ton S
Datum:   woensdag 23 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Overzichtelijke site met veel keuze in oorkappen. Snelle levering. Voor onze kleindochter een verademing in heel drukke omgevingen zoals kermissen en preparken.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van M. S.
Datum:   woensdag 12 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Supersnelle levering! Top! Dochter blij met haar oorkleppen. Fijn voor op school.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Frida Bos
Datum:   maandag 10 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede oordoppen. Mn zoontje werkt er graag me op school. Zitten lekker!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van An S
Datum:   zondag 19 juni 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   De geluidsdemper is voor onze dochter aangeschaft, zodat zij op school zich beter kan afsluiten van omgevingsgeluid. Zijzelf is er erg tevreden over en erg blij mee. De blauwe kleur komt mooi bij het thema "Frozen"

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mirjam S
Datum:   woensdag 01 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering en vlot antwoord op een daarna gestelde vraag.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Annie van den Berg
Datum:   maandag 11 april 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima prijs/kwaliteit verhouding, goed service en zeer snelle levering!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mieke N
Datum:   zondag 10 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Bedankt voor de zeer snelle levering. Mijn kindjes in de klas zullen er blij mee zijn!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Bianca W
Datum:   zondag 13 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   We kregen de oorkappen snel thuis gestuurd en zijn er erg tevreden mee. Onze zoon gebruikt deze op school en hij kan zich nu beter concentreren. Kortom, een aanrader!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Familie H
Datum:   woensdag 25 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Lichtblauwe Alpine Muffy oorkappen voor 9jarige zoon aangeschaft ivm concentratie in de klas. Handig in en uit te klappen en zitten toch goed strak waardoor veel geluid wordt buitengesloten. Ze zitten erg prettig en zoontje is er erg blij mee. Hebben een opbergzakje erbij gekocht en dat is van canvas en praktisch om op tafel te laten staan na gebruik.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Familie H
Datum:   woensdag 25 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Lichtblauwe Alpine Muffy oorkappen voor 9jarige zoon aangeschaft ivm concentratie in de klas. Handig in en uit te klappen en zitten toch goed strak waardoor veel geluid wordt buitengesloten. Ze zitten erg prettig en zoontje is er erg blij mee. Hebben een opbergzakje erbij gekocht en dat is van canvas en praktisch om op tafel te laten staan na gebruik.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Nadine O.
Datum:   maandag 16 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering en daardoor een blij kind met fijne passende oorkappen!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Richard van der Horst
Datum:   zondag 01 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   besteld verzonden en ontvangen... supersnel. prima dus. Zou handig zijn als er iets ontwikkeld zou kunnen worden om de oorkap te personaliseren, zodat je weet van wie de oorkap is. Hoor graag als dat er is :-) VAN WEBSHOP: Hallo, dank voor uw review, de kap is nog even lastig te personaliseren, echter we hebben wel een opbergtasje welke te personaliseren is: http://www.oorkappen-shop.nl/peltor-kid-tasje.html

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Hans Zevenhoven
Datum:   dinsdag 27 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle en eenvoudige bestelling op de website. Track en trace goed te volgen. Snelle levering (volgende dag binnen)

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mireille Da
Datum:   woensdag 23 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima ervaring met bestelling en de oorkappen. Ik kan het van harte aanbevelen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Casper de Bont
Datum:   dinsdag 15 september 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Simpel in gebruik, makkelijk op te vouwen en door de uitleg is de oorkap ook gemakkelijk te verstellen. Ik had dit product gekocht voor mijn zoontje, hij gebruikt het dagelijks op de basisschool en is er zeer blij mee! De service was goed, al kwam het één dag te laat! Ik had gebeld met de GLS, zij hadden een foutje gemaakt.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van nicole vd helm
Datum:   maandag 14 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   zeer goed super snelle levering , goed verpakt en mijn zoontje is er super bij mee Super goed voor op school

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Saskia Veurink
Datum:   maandag 14 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik heb deze koptelefoon gekocht voor mijn dochter van 8 jaar. Zij is er helemaal blij mee, moet ook echt elke dag mee naar school! Ik had hem besteld en de volgende dag al in huis, dus dikke prima!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jolanda Gd
Datum:   zaterdag 27 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super snelle service! Nog bedankt daarvoor. De kwaliteit is ook goed.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Caroline Z.
Datum:   zondag 14 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn zoon is blij met zijn oorkappen, ze houden veel geluid tegen en zo hij kan zich op school beter concentreren. Bedankt voor de snelle levering!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Fenne Roefs
Datum:   maandag 17 december 2018
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Levering ging helemaal goed, conform verwachting. Helaas wil mijn dochter van 7 de oorkappen niet dragen, ze vindt ze pijn doen aan haar hoofd. Het maakt niet uit hoe los we de pinnen trekken, het is het gestoffeerde deel dat voor haar te strak zit. Ik heb het geprobeerd iets wijder te maken door verder open te trekken, maar helaas te hard getrokken waardoor het stuk ging.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Christian Douma
Datum:   zaterdag 15 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Prima service, snelle terugkoppeling en als er wat mis gaat een snelle en klantvriendelijke foutafhandeling. Ik zal zeker terugkomen mocht ik een extra koptelefoon nodig hebben.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Yolanda van Gageldonk
Datum:   zondag 16 september 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Een goed ontwerp . Mijn kleindochter was er blij mee en gebruikt het prima in de klas.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Mirjam Notebomer
Datum:   zaterdag 16 juni 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Past goed leuke kleuren. Dochter is erg blij mee.
Maaike
Maaike
We maken graag kids blij, dus top! Dank je voor de review!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Taco Van Tassel
Datum:   maandag 21 mei 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Perfect wat ik verwachte

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Ninette Van den Bogart
Datum:   dinsdag 03 april 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn dochter is zeer tevreden. Top kleur, goed verstelbaar en sluit goed af voor het geluid!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Debby Berlips
Datum:   zondag 28 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super kwaliteit. Snelle levering!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Rosa Vroegop
Datum:   zondag 19 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Past goed bij mn dochter van 8 (kledingmaat 122/128) ze kan zich beter concentreren in de les maar blokkeerd niet al het geluid.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jolijn Pans
Datum:   zondag 19 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mooi product. Zit goed. Leuke kleur.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Ilona H
Datum:   dinsdag 31 januari 2017
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Besteld en 2 dg later in huis. M'n dochter is er erg blij mee. Helaas was hij na een week kapot! Gebeld en dit doorgegeven. Er is nu weer een nieuwe onderweg. Bedankt voor de service!!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van M. van der Knoop
Datum:   dinsdag 24 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Meteen de volgende dag geleverd. Fijne oorkappen die goed zitten en ook nog hip zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Jan de Bruijn De Bruijn
Datum:   dinsdag 03 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super snelle levering dochter is heel blij

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van F Feline
Datum:   donderdag 01 december 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Goede kwaliteit en past goed.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van D Hesselmann
Datum:   dinsdag 22 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Super, snel, duidelijk, betrouwbaar.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van laureen veder
Datum:   zondag 13 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Tevreden kind en vlotte bezorging!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Wendy S
Datum:   woensdag 26 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Top erg blij mee voor mijn dochter op school gekocht Ze is er erg blij mee kan d'r beter concentreren juf ook blij !!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Miranda Smit
Datum:   zondag 25 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Snelle levering! Mijn dochtertje is er heel blij mee! Doet het goed! Zit lekker doordat hij een zachte hoofdband heeft!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Paola vM
Datum:   zaterdag 17 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn dochter gebruikt de oorkap op school en is zeer blij dat ze nu haar eigen oorkap heeft, die ze op kan zetten wanneer zij die nodig denkt te hebben. Leuk model met die gestreepte band, hij zit lekker en was binnen een paar dagen geleverd.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Veerle B
Datum:   woensdag 04 mei 2016
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Mijn dochter gebruikt hem vaak in de klas. Het helpt haar om haar beter te concentreren in de klas.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Rosa Jan
Datum:   maandag 11 april 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   De kinderen zijn zeer tevreden over deze oorkappen. Ze kunnen die van school niet altijd gebruiken, daarom hebben we ze zelf aangeschaft. Helpt om omgevingsgeluid te dempen en de concentratie te verbeteren.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van ilona coolen
Datum:   zondag 27 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   super service, snel geleverd en werkt prima, echt een aanrader bij concentratie en gehoor problemen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van R. Kamphof
Datum:   maandag 15 februari 2016
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik heb de oor kappen besteld voor mijn dochter die concentratie problemen heeft op school. Zij heeft echt baat bij de oor kappen. Ze kan nu beter werken. Ze zitten ook lekker op het hoofd.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Marijke Centen
Datum:   dinsdag 15 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   idd besteld bij deze site , super snelle levering en het product heeft het gewenste effect. Mijn dochter van 9 jaar gebruikt hem voor in de klas en heeft hier veel meer rust door.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Serra Menzen
Datum:   donderdag 05 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Ik ben heel blij met mijn oorkappen. Ik kan nu op school rustig werken en heb altijd oorkappen voor mezelf. Ik vind de kleuren heel mooi en vel en toen het besteld is was het binnen een dag binnen.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Marian v,R
Datum:   maandag 24 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Wij hebben goeie ervaringen met de oorkappenshop.... Snelle levering...goed product.. Prima dus

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van jacquelien de jonge
Datum:   zondag 09 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   snel en prima geleverd. Het product werkt zoals is vernoemt in de verkoop advertentie

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Peter Van os
Datum:   dinsdag 04 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   Fijne oorkapjes, gelijk gebruikt met trekkertrek! De oorkappen zijn mooi klein op te vouwen waardoor ze makkelijk in je tas passen. Snelle levering!

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van john vugts
Datum:   donderdag 11 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   onze dochter vindt haar oorkappen geweldig.Ze kan zich veel beter concentreren.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Me Ja
Datum:   maandag 08 juni 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Ruime keuze en solide aflevering! Zeker een aanrader! Ook telefonisch contact was erg prettig en behulpzaam.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Wi Me
Datum:   dinsdag 07 april 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Zeer snelle levering. Goede oordkappen! Zeer slechte kwaliteit meenemtasje voor kinderen. De durdere versie vond mijn kind nier mooi, vandaar het kindermeeneemzakje gekocht. 2keer ernaar kijken en hij is al stuk.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van Pietr clauw
Datum:   donderdag 05 maart 2015
Waardering:   4 sterren :  4 van de 5 sterren!
Recensie:   Alles in orde, bestelling goed ontvangen. Prima product.

Product:   Kinderoorkap Alpine Muffy - roze
Klant   van manon Peertje
Datum:   donderdag 22 mei 2014
Waardering:   5 sterren :  5 van de 5 sterren!
Recensie:   goede en snelle service, oorkappen zitten perfect en prima op maat te vefranderen.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Kinderoorkap Alpine Muffy - roze. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti DELUXE 15 x 2 zakjes foam oordopjes

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen, en vindt de juiste oordop voor u!

17,95 12,95

Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks

Handig meepakkertje! Eenvoudig pakketje met 10 mondmaskers #StayHealthy

12,95 6,95

Hygiënisch mondmasker - 50 stuks

39,50 19,95